diumenge, 26 de juny del 2011

Un cap de setmana farcit d'esdeveniments importants.




Este cap de setmana coincidien a la ciutat de València uns quants esdeveniments, que encara que pogueren semblar contradictoris, jo trobe que tenen molt en comú:
- El Gran Premi de la Formula 1. 
- La processó del Corpus.
- La nit de Sant Joan.
- La festa per la diversitat o cavalcada de l'orgull gai.

Dos d'aquests esdeveniments estan relacionats amb la tradició històrica i religiosa del nostre País, la nit de Sant Joan i la processó del Corpus (ja he aconseguit relacionar dos dels quatre).

Els altres dos són celebracions paganes que no tenen res a vore amb la nostra tradició històrica, sobretot perquè el seu origen no és tan antic, ja que els dos esdeveniments van nàixer al segle XX: La Formula 1 i la cavalcada de l'orgull gai o festa per la diversitat.

Per altra banda dues d'aquestes quatre celebracions són molt volgudes pels valencians més conservadors i per tant votants del PP: la processó del Corpus i la Formula 1.

Els altres dos són més apreciats per sectors més progressistes i gent jove en general, normalment votants d'opcions polítiques d'esquerra com la coalició Bloc-Compromís: la festa per la diversitat i la nit se Sant Joan.
Este cap de setmana he pogut participar a dos d'estos esdeveniments (no diré quins) i he de dir que ha sigut un cap de setmana molt intens i divertit.

El cap de setmana va començar la nit de dijous, quan anàrem al ple de l'Ajuntament de Catarroja, estos plens no solen decebre.

Els regidors del PP van donar la nota, com de costum, el fet que convoquen el primer ple de la legislatura la nit de Sant Joan ja demostra el seu estil de fer política. Per quina raó ho farien?
Segurament sense mala intenció, senzillament per que per a ells la nit de Sant Joan no es tracta d'una nit especial ni pensarien que molts ciutadans voldrien anar a les platges a botar les fogueres i les ones de la mar.

Durant el ple, la nostra alcaldessa ens va explicar la raó per la qual ella pensa que ha de guanyar aproximadament el doble que guanyava abans de dedicar-se professionalment a la política, la raó és molt senzilla, perquè ella és alcaldessa les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.

Què volia dir? Que podem cridar-la al seu telèfon sempre que tinguem un problema, a qualsevol hora del dia?
Doncs no ens va facilitar el seu número de telèfon.

O és que ella està sempre alerta per si la policia local detecta alguna situació d'emergència? I si això passara què faria?
S'encarregaria ella de gestionar la situació d'emergència, si n’hi haguera una inundació, per exemple?
No seria la Delegació de Govern la que prendria el control en eixos casos?

Tampoc ens va explicar què faran els tres alliberats, personal de confiança del PP que entre tots ens costaran més de 200.000 euros a l'any als contribuents.

En fi, Catarroja és així, mentre moltes famílies tenen problemes per arribar a final de mes i passen necessitats per culpa de la crisi, els nostres polítics es dediquen a pujar-se el sou alegrement, sense donar explicacions coherents sobre a què es dediquen. Sense comentaris...

A continuació vos deixe un enllaç on podeu vore un moment del passat ple, quan l'alcaldessa intenta impedir que graven el ple.
Per què no voldran que es graven els plens?, serà perquè tenen por que la gent del poble sàpia la poca vergonya que tenen?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...