dissabte, 25 de setembre del 2010

L'estrany cas de les fiambreres mutants



Segurament a quasi tots els que llegiu esta entrada vos haurà passat un cas paregut, si la vostra casa no és molt gran o viviu en un pis xicotet, com sol ser habitual hui en dia, és molt probable que tingueu un armari on guardeu les fiambreres (o portaviandes, alguns les anomenen pel nom del seu creador: Tupper). 
Des de fa un parell d'anys, sembla que s'ha posat de moda dur el menjar a la feina dins de fiambreres, les raons són moltes i variades: economia (es poden estalviar uns euros), salut (normalment és més saludable el menjar casolà), gustos, preferències per un determinat tipus de menjar que no podem trobar on treballem, etc. 
Jo encara continue dinant en la cantina de l'empresa on treballe, les cuineres no ho fan gens malament i és prou barat, a més a més, quan arribe a casa normalment no tinc ganes de posar-me a  cuinar per al dia següent.

La qüestió és que tenim un armari a casa on guardem totes les fiambreres, hem de tindre moltes perque la nostra nevera és "No Frost" de les primeres que van eixir i si no guardem tots els aliments encetats en fiambreres se ressequen molt, per això i per que el ex-novio de la meua cunyada solia demanar a la meua sogra que li guardara menjar quan cuinava, per emportar-se'l a la feina (hi ha gent que té molta cara). El cas és que tenim un armariet de la cuina tot ple de fiambreres de totes les formes, tamanys, tipus i colors possibles (este armari faria les delícies de la nostra gata Lluna si la deixàrem entrar dins a jugar). 

Com anava dient, ens passa una cosa molt curiosa amb estos objectes, cada vegada que traguem una fiambrera per utilitzar-la, ens costa molt de temps trobar la tapadora corresponent, de vegades resulta quasi impossible, s'han arribar a donar casos de fer tard a la feina per no trobar la combinació fiambrera - tapadora ideal per a emmagatzemar algunes restes d'aliments a la nevera. I clar, com que som ecologistes no volem llançar al fem les restes del menjar si encara queda prou quantitat per a sopar al dia següent o esmorzar si l'endemà és un dia festiu.

Jo estic convençut que que aquest armari té una quarta dimensió on s'amaguen les tapadores que no volen ser utilitzades, jo les comprenc, perquè,  a qui li agradaria ficar-se dins d'una nevera a passar fred durant uns dies i després que et fiquen dins d’un microones on t'escalfen a temperatures insuportables?

La meua dona m'ha dit que el que hem de fer és retirar algunes de les fiambreres de les que no trobem la tapadora corresponent, així és possible que eixiran d'eixe amagatall misteriós on es troben.

Jo tinc una idea millor, he pensat que podríem explicar el nostre cas a un programa d'estos de televisió que es dediquen a investigar fenòmens paranormals, a vorer si així aconseguim esclarir el misteri, o si no, al menys traure uns eurets per eixir en la tele exposant el nostre cas, estic segur que trobaríem moltes més persones afectades pel mateix fenomen i tal vegada podríem muntar una associació de damnificats de les fiambreres mutants i rebre subvencions de l'estat o de donacions particulars que ens ajudarien amb la nostra lluita contra estos fenòmens que passen tan sovint però que molta gent no s'atreveix a denunciar.

Amb una miqueta de sort, després d'un cert temps arribaríem a fer-nos famosos com la Belen Esteban i així podríem presentar-nos a les eleccions generals i traure un bon resultat electoral que ens permetria decidir qui governa en Espanya a canvi d’aconseguir un finançament més just per al País Valencià i altres reivindicacions històriques dels valencians que els partits convencionals sembla que no són capaços d'aconseguir.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

ja,ja,io també tinc un armari de eixos,de fiambreres sense tapa,que quant vols traure una,cauen totes a terra....Apuntam a la associació.

David ha dit...

Sí, a nosaltres també ens passa això, quan obrim l'armari se cauen totes les fiambreres, és molt estrany i complicat aquest fenomen.

T'apunte a l'associació...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...