dilluns, 27 de setembre del 2010

A favor de la vaga general

(Podeu ampliar la imatge clicant damunt)

La situació que estem vivint els habitants d'este País els darrers anys no es pot considerar bona, més aviat tot al contrari, estem travessant una greu crisi econòmica, però aquest no és l'únic problema de la nostra societat, per desgràcia estem patint altres problemes també molt greus com el descrèdit de la classe política. El govern central, amb José Luís Rodríguez Zapatero al capdavant no ha sabut gestionar bé la crisi que patim a tots els nivells i no ha parat de prendre mesures contradictòries i cometre errors, d'açò ja s'ha parlat molt en moltes ocasions

També és veritat que si mirem al principal partit de l'oposició, el panorama no es pot dir que siga molt esperançador. Uns polítics mediocres dirigits per un personatge gris que només es dediquen desqualificar sense aportar cap proposta interessant. No és responsabilitat seua dirigir el país i no sabem com ho farien si estigueren ells governant, segurament no ho farien molt millor, però aquest tampoc és el tema que ens ocupa.

Els mitjans de comunicació de dretes han intentat desprestigiar els sindicats, dient que tenen molts alliberats, que els representants sindicals viuen molt bé, que dinen tots els dies en restaurants de luxe, que compren caviar i moltes altres tonteries per l'estil. Tot això no és cert, però encara que ho fora, què té que vorer amb el fet que aquest govern es mereix una vaga general?

Una miqueta de serietat, per favor anem a intentar parar les polítiques absurdes del govern del senyor Zapatero i després, si volen, podrem discutir sobre si hi ha massa alliberats sindicals o molt pocs.

La qüestió és que els sindicats han plantejat una vaga general per a protestar contra una llei que retalla de forma significativa els drets dels treballadors i treballadores (retallada històrica diuen alguns), abarata i facilita l'acomiadament, però jo no recolze esta vaga només per eixa llei, sinó per moltes altres raons, perquè el govern socialista ha comès moltes més agressions contra la classe treballadora, la classe mitja que que som els que mantenim la societat. Va llevar l'impost de patrimoni, un impost que tan sols pagaven persones amb una renda prou elevada; va retirar l'ajuda per tindre fills. Va augmentar els impostos indirectes com l'I.V.A. que són els més injustos perquè els paguem tots per igual independentment del nivell de renda.




Per totes aquestes raons jo faré vaga contra les mesures del govern de Rodriguez Zapatero i la seua política econòmica en general i faig una crida a tots els treballadors i treballadores del País Valencià per a que la secunden.




Ací vos deixe un enllaç per si voleu saber més sobre les raons per a secundar la vaga general.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...