dimarts, 30 de novembre del 2010

Fotos de la fàbrica de cotxes



Una de les faltes més greus que pot cometre un ciutadà qualsevol quan visita o treballa a una fàbrica de cotxes és portar un mòbil amb càmera de fotos, a no ser que tingues un permís especial per a traure fotos, no està permès fer fotos dins d'una d'estes instal·lacions. La raó (com segurament ja s’haureu imaginat) és per a evitar l’espionatge industrial.
Afortunadament, el que suscriu este línies té autorització per a fer fotos i porta sempre una càmara compacta damunt que trau fotos amb una qualitat prou bona, per això els lectors d’aquest blog podran gaudir en exclusiva d’unes imatges que d’una altra manera no haguereu pogut vorer mai. No patiu, no revelaré cap secret industrial ni mostraré les condicions dels treballadors, les quals per una altra banda he de dir que no estàn gens malament, en general.

A aquest blog ja vàrem parlar sobre la flora i la fauna de les pistes de proves de la factoria valenciana, hui parlarem d’una altra espècie també prou abundant a l’ecosistema fabril, a banda de les aus de l’abufera, també n’hi ha altres animals més comuns.


(com sempre, podeu fer clic en les imatges per ampliar-les)



Ja que estem parlant sobre el món de l’automòbil, aprofitaré per a comentar-vos que el cotxe que estem fabricant a la factoria valenciana ha obtingut la màxima qualificació en els tests de seguretat EuroNCAP.
Estic segur de que este bon resultat contribuirà a millorar l'economia valenciana, ja que farà que es venguen molts més cotxes, és una molt bona notícia i un motiu d'orgull per a tots els que, d'alguna manera, estem col·laborant a este projecte que  s'està desenvolupant a les nostres terres.


2 comentaris:

nestor ha dit...

i on estan les fotos de la factoria????

David ha dit...

Hola Nèstor,
Totes les fotos són de la fàbrica de cotxes, la primera mostra la factoria de SEAT a Martorell. Les quatre ultimes són de la fàbrica de Ford a Almussafes. L'última mostra l'eixida del sol que veig tots els dies, quan entre a treballar, sempre veig el mateix panorama, centenars de cotxes esperant a ser enviats als seus propietaris i el sol naixent iluminant l'escena, no ha eixit molt bé, però és una imatge que sempre em fa pensar sobre el contrast que hi ha entre la vida natural, els animals que viuen en la factoria i l'activitat de la fàbrica de cotxes.

Segurament pensaràs que es tracta d'una entrada sense massa trellat, jo de vegades pense si no s'estarem equivocant amb tant desenvolupament industrial, etc.

No ho sé, al remat tant els gats que viuen a la fàbrica com les persones que hi treballem tenim problemes pareguts, els derivats de sobreviure en un entorn hostil com és una fàbrica de cotxes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...