dimarts, 4 de gener del 2011

Recapitulació i bons propòsits



El començament de l'any és un bon moment per a fer balanç i plantejar-se objectius per a l'any que comença. L’any que hem acabat és el primer any complet d'aquest blog al Ciber-espai, per tant pense que és un bon moment per a fer una valoració sobre la seua curta vida.

Jo compararia l'activitat d'escriure un blog a tindre una planta que has de cuidar, regar, abonar, trasplantar-la quan es fa gran, etc. Depenent de com la cuides, es farà gran i bonica o es quedarà menuda, lletja i no creixerà (fins i tot pot arribar a morir com li ha passat a tants blogs que han mort per falta d’atenció dels seus autors). De la mateixa manera que les plantes creixen per si mateixes, el blog també té la seua vida pròpia, alimentat pels comentaris dels lectors, va creixent i enriquint-se sense que el seu autor a penes se n’adone ni puga controlar-ho massa.

Això sí, has d'escriure entrades més o menys interessants per als possibles lectors i no fer-les massa llargues ni avorrides, tanmateix has d'escriure amb una certa regularitat, com més sovint millor. També és molt important publicar les noves entrades a les xarxes socials (Facebook, Twitter, etc.) per a que la gent sàpiga que has publicat alguna cosa, un lloc web que no apareix a les xarxes socials és com si no existira.

Al llarg del passat any he escrit 72 entrades, això fa un promig d'unes sis per mes, més d'una per setmana (trobe que no està gens malament), però amb una distribució prou desigual, els mesos que més entrades vaig escriure van ser el de març i octubre (11 i 10 respectivament), el mes de menys va ser l'agost (mes de vacances per excel·lència).

He fet una gràfica mostrant dels temes que més hem tractat al llarg del complicat any 2010. Si atenem a les etiquetes de les entrades es pot apreciar clarament quins són els temes que més interessen al seu autor, les 25 etiquetes més freqüents han segut:

Etiquetes:
Nombre d'entrades:
País Valencià
55
PP
43
Política
37
Valencianisme
26
PSOE
25
Bloc
22
Catarroja
21
Economia
15
València
14
Poble Valencià
10
Corrupció
9
Cultura
9
Estat Espanyol
8
Indústria
8
Cotxes
7
Medi Ambient
7
Participació ciutadana
7
Salvem Catarroja
7
Valencià
7
Ajuntament
6
crisi
6
Espanya
6
Govern central
6
Humor
6
Camps
5

El bon propòsit d’aquest blog per a l’any que comença és parlar menys de política i més d’humor, encara que es tracta d’un any electoral, ja tindrem prou mitjans de comunicació informant-nos de la pre-campanya, campanya, etc. 


Espere continuar comptant amb el recolzament dels lectors habituals i guanyar-ne uns quants més a ser possible i, ja que un blog es nodreix dels comentaris dels seus lectors, confie en que continueu comentant les entrades. 
Aprofite per agrair-vos les vostres aportacions, sense les quals escriure un blog seria molt avorrit, ja que si els lectors no comenten res, no saps si t’han llegit o no, ni que opinen de les entrades, per tant, moltes gràcies a tots els que llegiu i feu comentaris a aquest humil blog.


(Podeu fer clic en les imatges per ampliar-les)

4 comentaris:

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Jo crec que has de parlar més de cotxes.
;)

David ha dit...

Mr. Busca qui t'ha pegat,

Trobe que vosté té raó, és millor parlar d'allò que coneguem bé, encara que també pense que hauria de parlar més de gats i altra fauna autòctona de la fàbrica (allò dels cotxes és tan sols una excusa per poder entrar a la factoria a traure fotos dels animalets ;-)

malvadocaravel ha dit...

el meu propòsit es segir visitant este blog.
sempre podràs parlar de politica am bon humor, no?

David ha dit...

Hola Malvadocaravel,

Moltes gràcies per la seua proposta, em sembla una molt bona idea, ho intentaré, encara que no és fàcil fer entrades amb sentit de l'humor i que facen gràcia als lectors, especialment en el meu cas, que tinc un sentit de l'humor una miqueta especial, em fan gràcia coses que no solen fer gràcia a la majoria de gent, com per exemple l'humor suecà de "Maemeua" , sobretot les tertúlies de Ca Fuster (es poden trobar al YouTube), jo em cruix de riure, però la majoria de la gent no les troba gracioses.

De totes maneres ho intentaré a vorer que ix.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...