dissabte, 19 de novembre del 2011

Eleccions generals.



Darrerament, l'activitat d'este blog ha baixat, per moltes raons, però principalment perquè l'autor ha hagut d'atendre altres obligacions com el treball, familiars, amics, etc.
De fet, he arribat a plantejar-me descansar una miqueta d'escriure i deixar el blog en "stand by", però hi ha dos raons per les quals he descartat eixa idea: 

Primera: perquè quan publique les entrades al Facebook o Twitter tenen molt bona collida i la segona perquè quan torne a llegir entrades antigues m'agraden, així que, malgrat el fet que els blogs són un mitjà de comunicació en decadència (cada vegada hi ha menys gent que llig i escriu blogs), jo he decidit mantindre viu el meu, ni que siga amb menys freqüència, i continuar publicant entrades de tant en tant.

Com tots els lectors habituals d'este blog saben, la política és un dels principals temes sobre els quals sol parlar este blog, no obstant això, últimament no hem parlat molt sobre este tema. Les raons són moltes: una certa saturació (que crec que és compartida per la majoria de la societat) i sobretot un sentiment que tot el peix està venut, a hores d'ara l’únic dubte que ens queda no és quin partit guanyarà les eleccions, sinó si el partit que les guanyarà, les guanyarà amb majoria absoluta o absolutíssima. De totes maneres, jo com no podria ser d'una altra manera, diré la meua sobre este tema.

La posició d'aquest blog respecte a este tema no ha canviat des de la primera vegada que va demanar el vot per a la Coalició Compromís. Ara intentaré explicar quines són les raons que ens porten a tornar a demanar el vot per a la Coalició Valencianista.

És clar que el PP guanyarà les eleccions amb unes xifres obscenes i que per tant, les polítiques de dretes que representen s'implantaran a tot l'Estat, ja sabem en que consisteixen: retallades socials, deixar de donar les ajudes per a la dependència, congelar el sou als funcionaris, donar bonificacions fiscals als que vulguen comprar-se una segona vivenda per a reactivar el mercat immobiliari, abaratir l'acomiadament dels treballadors, retallar les indemnitzacions als aturats, etc. 

Tot açò no és nou per als valencians i valencianes que portem molts anys patint les conseqüències de la negativa del govern de la Generalitat a aplicar la llei de la dependència, per exemple, mentre altres comunitats autònomes s'han estat beneficiat àmpliament d'esta llei.

I què podem fer els valencianistes per a tractar de pal·liar les conseqüències del tsunami blau? que per una altra banda és el que demanen els mercats, els quals sembla que són els que ens governen realment hui en dia.

Els valencians i valencianes, que no volem que el tsunami blau acabe amb el poc que ens queda d'economia productiva, de drets socials, de dignitat com a poble, hem de votar a la Coalició Compromís perquè ja ha quedat més que demostrat que els diputats del PSPV-PSOE elegits pels votants de la nostra terra, quan arriben al Congrés dels Diputats no defensen els interessos dels valencians i valencianes, sinó que voten en clau de partit i si la direcció del seu partit a Madrid els diu que han de votar en contra dels interessos dels valencians no dubten ni un minut, fan el que manen els directius del seu partit per tal de no perdre l’escó.

Per tant, tots els valencians i valencianes que vulguen tindre una veu forta a Madrid que defense els seus interessos, han de votar a la Coalició Compromís, com ha demostrat Mònica Oltra que es pot fer, amb valentia i sense complexos, amb Compromís.



Les enquestes abans de les eleccions autonòmiques de maig li donaven un 3% d'intenció de vot a la Coalició Valencianista i en realitat varen traure un 7%, més del doble. Esperem que es tornen a repetir els bons resultats de la Coalició a les les darreres eleccions autonòmiques i municipals, les enquestes li donen entre un i tres diputats a Madrid, tan de bo tragueren el doble per a poder formar grup parlamentari propi. 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...