dijous, 17 de setembre del 2009

Catalanistes


Una de les principals acusacions que rebem els que intentem dur a terme un valencianisme polític és que som "uns catalanistes"


Jo no me cansaré de dir-ho: no ho som. Som valencianistes i per a ser valencianistes no cal ser catalanista (ni anti-catalanista tampoc), no cal ser anti-res, sols hem de ser nosaltres mateixos i estar a favor del nostre país, de la nostra gent, defensar els interessos dels valencians, al contrari del que fan la majoria dels nostres dirigents polítics que massa sovint s’obliden de que han segut elegits per a servir als ciutadans i en compte d'això, es dediquen a treballar per aconseguir altres objectius ben diferents.

Durant tots els anys que estic assistint a actes polítics del principal partit que representa esta ideologia, el Bloc ("Darrer diumenge d'Octubre", mítings, reunions, etc.), no he vist mai cap símbol catalanista ni he sentit parlar del "Països Catalans" ni res paregut. No forma part del programa del Bloc.
Aleshores perquè ens acusen de defensar unes idees que no formen part del nostre ideari polític i que de fet no defensem?
Molt fàcil, perque els que ens acusen de ser catalanistes no tenen cap altre argument per a poder atacar-nos. Tenen por de que la gent sàpiga que el Bloc no és un partit radical. Eixes persones es dediquen a difondre eixa imatge del Bloc perque no volen que la gent sàpiga que el Bloc és un partit normal i que es troba molt lluny de plantejamants d'eixe estil. Volen que la majoria de la gent considere al Bloc com un partit allunyat de la realitat. Quan en realitat el Bloc és un partit normal que té un programa electoral molt interessant per als valencians. I la prova és que allà on governa o fa oposició, les seues postures front als diferents temes d'actualitat són les pròpies d'un partit modern i moderat que tracta de que la qualitat de vida dels habitants del País Valencià millore, lluitant per millorar la nostra economia, el medi ambient, la sanitat, l'educació, etc.
No vaig a repetir ací el programa electoral del Bloc, però vos recomane que visiteu la seua pàgina web i comproveu per vosaltres mateixos tot el que dic: http://www.bloc.ws/


1 comentari:

Toni En Blanc ha dit...

Crec que has explicat molt bé el problema de la mala imatge que se li ha fet al valencianisme.

Salutacions.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...