dimarts, 22 de desembre del 2009

Let's save the beautiful fields around the city of Valencia.




Com ja he comentat més d'una vegada, aquest blog va nàixer amb la intenció de donar un servici públic: informar sobre notícies de les quals no es parla a penes als mitjans de comunicació convencionals, servir de plataforma per al debat de les idees i, perquè no, fer de quan en quan alguna broma per a intentar fer passar un moment divertit als lectors. 


Sobre tot intentava fer unes entrades fàcils de llegir i amenes, que serviren per a fer pensar una miqueta. Pense que la ironia és una manera molt bona de fer pensar a la gent i pot servir per a despertar la consciència sobre temes d'actualitat que ens afecten en major o menor mesura als ciutadans.

Moltes vegades eixes bromes no s'entenen bé per tots els lectors, sempre n'hi ha algú que no acaba d'entendre completament la idea que intentem transmetre o que l'entén en un sentit diferent al que pretenia l'autor, no passa res, això fins i tot pot servir per a provocar el somriure dels altres lectors que lligen els comentaris del lector que, normalment sense mala intenció, no ha acabat d'entendre la broma, això forma part del joc.

Recentment vaig escriure una entrada que parlava sobre el nom de la nostra població (Catarroja) i de com sonava en comparació amb altres poblacions del País Valencià.
No sé perquè sabia que eixa entrada anava a provocar algun comentari d'estos.

Per això, com he vist que la broma ha tingut una determinada reacció dels lectors, he pensat continuar amb el joc i m'he entretingut una estoneta per a fer la imatge de dalt per tal que quede clar quina és la meua postura envers l'horta i seguint una miqueta l'estil del dibuixant Miguel Brieva, parafrasejant a l'oncle Sam, he pensat contribuir a la defensa de l'horta amb aquesta imatge, a vorer si entre tots som capaços de salvar-la, fent bromes o de forma seriosa, que el medi ambient i la seua protecció és un tema molt important que ens afecta molt a tots.

Espere que vos agrade.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...