dimecres, 23 de desembre del 2009

BON NADAL




Anava a titular esta entrada d'una altra manera: “Me cague en Papà Noel” o alguna cosa pareguda, de la mateixa manera que després del dia de Tots Sants anava a publicar una entrada que se titulava: “Me cague en Halloween”, però no me vaig atrevir a fer-ho perquè vull que aquest blog tinga un tarannà positiu i correcte.

Sí, ja sé que esteu pensant que la correcció, la formalitat i la bona educació no venen, que allò que més agrada a la majoria de la gent és la desqualificació, les crítiques més despiadades i que, probablement una de les principals mancances que tenim els valencianistes és un poc de mala llet i de vehemència per a defensar les nostres idees, encara que darrerament tenim una sòcia a les Corts Valencianes (Mònica Oltra) que podríem dir que compensa bona part d'eixes mancances.

Com anem cara a Nadal, volia donar un missatge positiu, ahir es va celebrar el sorteig de la grossa de Nadal, el qual per a moltes persones és el dia quan comença el periode nadalenc, al menys per als que tenim la sort de no tindre que treballar durant estes festes.

He de dir que soc un dels pocs als quals li agraden estes festes nadalenques, m'agrada l'ambient en general i els dinarots i sopars familiars. M'agraden les targetes de felicitació i les cistelles de Nadal, encara que enguany la nostra empresa no ens ha regalat res a conseqüència de la crisi. 


A més a més soc dels clàssics que prefereixen regalar regals el dia de reis en lloc de per “Papa Noel” que és una costum importada com tantes altres (com si no tinguérem ja prou tradicions festives).

Doncs res, Bon Nadal a tots i totes i com se sol dir que l'any vinent ens porte molt bones notícies i anem tots a més, salut i feina ben remunerada i en bones condicions per a tot lo món. 
Ja sabeu el que se sol dir: no mengeu ni begueu massa i aprofiteu estos dies per a llegir algun bon llibre, per a fer exercici i estar amb els vostres familiars i persones volgudes.


Com imatge d'esta entrada he escanejat una felicitació nadalenca que he rebut de l'empresa que s'encarrega del manteniment de l'ascensor, el sobre estava buit i en compte del típic targetó, portava imprès dins el missatge que mostra la imatge. 
M'ha paregut una bona idea, original, solidària i ecològica, per això la he utilitzat per a il·lustrar aquesta entrada, pense que és una bona mostra de com hem de fer les coses, amb imaginació, bon humor per tal de poder eixir de la crisi cal molta imaginació, i pensar més en clau ecologista i solidaria amb aquells que no tenen tant com nosaltres, tan sols d'eixa manera podrem aconseguir una economia sostenible.


Sí, ja sé que tot això sona molt utòpic i molt bonic, però que en realitat no és tan fàcil de dur a terme. Les festes nadalenques són el moment dels bons propòsits i  sincerament crec que entre tots podrem aconseguir que este món siga un poc més just i humà i no tan materialista i egoista si ens ho proposem.


1 comentari:

nestor ha dit...

doncs aixo... bon nadal i feliç any nou a tots!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...