diumenge, 20 de juny del 2010

Presentació de la candidatura de Compromís a les pròximes eleccions municipals de Catarroja



El col·lectiu de Compromís per Catarroja ha presentat esta setmana la seua llista a les eleccions municipals del 2011. La majoria d'integrants de la llista electoral són gent jove, d'entre 30 i 40 anys, i molt ben preparats, tots ells amb una llarga experiència professional, la majoria amb estudis universitaris, provenen de  diferents sectors professionals: de l'educació, l'agricultura i el medi ambient, la indústria; n'hi ha advocats, periodistes, economistes, enginyers, etc.

La candidatura de Compromís contrasta amb la resta de partits que tenen representació a l'Ajuntament de Catarroja i que previsiblement presentaràn una llista a les pròximes eleccions municipals. Diem que presumiblement es presentaràn perque a hores d'ara la majoria de partits (per no dir tots a excepció de Compromís) no tenen encara una llista electoral clara  ni saben qui sera el seu numero u i per tant el seu candidat a governar l'Ajuntament de Catarroja.

Un dels partits que està passant per una situació més complicada és el PP de Catarroja, que dona suport a l'actual alcaldessa, a menys d'un any de les eleccions i encara no saben qui serà el candidat a l'alcaldia ni qui anirà en llistes. De fet la lluita pel poder entre les diferents famílies del PP catarrogí és tan dura que no paren de produir-se dimissions de regidors que no estàn d'acord amb la gestió de l'actual equip de govern. Es troben immersos en una greu crisi.

La situació del PSPV-PSOE no es pot dir que siga molt millor, encara sense definir el candidat a ser alcalde, amb una llista relativament envellida, sembla que no acaben de trobar un substitut clar a Wilson Ferrús que evidentment no es presentarà com a cap de llista desprès d'haver intentat arribar a ser alcalde en quatre ocasions sense èxit.

La situació d'EU no és tan desastrosa com la del PP i PSOE, ja que tenen un equip de gent jove, ben preparada i amb ganes de treballar, però de moment encara no tenen una llista clara ni saben qui serà el seu candidat a liderar la formació política la pròxima legislatura (al menys que nosaltres sapiguem).


D'UV no mereix la pena ni parlar, ja que "ni está ni se le espera". Des que l'ex-alcaldessa i regidora d'UV, Maria Angeles López, va trair el pacte de govern amb els partits que li va permetre arribar a ser alcaldessa, ningú pensa que puga tornar a traure representació a no ser que es presente per les llistes del PP, ja que no fa res ni diu ni pruna als plens, situació que ens fa pensar que probablement UV ni tan sols presentarà llista a les pròximes eleccions.

En definitiva, la gent del Bloc-Compromís de Catarroja han fet bé els seus deures i presenten una llista renovada amb prou d'antelació, ajuntant candidats relativament joves amb altres candidats amb més edat i experiència, gent de Catarroja que coneixen bé la realitat del poble, amb ganes de treballar i de donar un nou impuls a Catarroja, des de l'honradesa i la feina ben feta, que bona falta li fa, desprès dels anys de desgovern del PP. Una llista molt sòlida i equilibrada.

Des d'aquest humil blog volem donar-los l'enhorabona i desitjar molt bona sort a l'equip de persones encapçalat per Jesús Monzó per a les pròximes eleccions municipals a Catarroja.

1 comentari:

Jesús Monzó ha dit...

Hola David, sens dubte es tracta d'una llista que s'anirà perfilant al llarg dels pròxims mesos però que representa una garantia de treball, honradesa i saber estar.

Moltes gràcies pel teu treball diari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...