dimecres, 27 d’abril del 2011

Amb Catarroja no s'especula!




Des d'aquest blog hem expressat en repetides ocasions el nostre rebuig a la política urbanística del PP, basada en l'especulació, un creixement desproporcionat i una total falta de respecte al medi ambient.

La política urbanística dels ajuntaments governats pel PP considera els espais naturals com a matèria primera de les empreses del sector de la construcció que tan sols volen guanyar diners d'una manera fàcil i ràpida, sense tindre en compte les més bàsiques consideracions de respecte al medi ambient, creixement sostenible i l'ecologia.

La política duta a terme per l'equip de govern municipal de Catarroja (format per PP i UV) no és una excepció, amb la complicitat de la constructora Llanera, van dissenyar el macro-projecte urbanístic anomenat Nou Mil•lenni.

Una de les associacions que més s'ha destacat per la defensa del medi ambient a Catarroja ha segut Salvem Catarroja, formada per veïns i veïnes del poble que no estan d'acord amb la política urbanística del PP.

Salvem Catarroja ha encetat una campanya per a contribuir a conscienciar als ciutadans de la importància de la protecció del medi ambient i perquè ens adonem que el macro-projecte urbanístic que el PP intenta construir a l'horta de Catarroja és una barbaritat.

Des d'aquest blog volem, una vegada més, aportar el nostre granet d'arena per a intentar evitar que la política destructura del medi ambient que pretenen dur a terme els senyors del PP no acabe amb un dels pocs terrenys d'horta que encara conservem i per això a continuació vos deixem un enllaç on podeu participar i votar el vídeo de la campanya que més vos agrade:


Concurs de vídeos de Salvem Catarroja.

(La veritat és que val la pena mirar els vídeos, estan molt ben fets, sobretot si tenim en compte que la majoria han estat realitzats per aficionats)





2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem d'aturar l'especulació, ara serà més fàcil, si no compren els pisos que ja estan fets i es fa una agricultura rendible i sostenible, el futur és la nostra responsabilitat.

David ha dit...

Estic completament d'acord amb tu, amic anònim, ara és el millor moment per aturar l'especulació. Si esperem a que torne a governar el PP estem perduts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...