dilluns, 2 de maig del 2011

Presentació de la candidatura Compromís per Catarroja.




El pròxim dijous 5 de maig es celebrarà a la Casa de Cultura de Catarroja l'acte de presentació de la candidatura de la coalició Compromís per Catarroja a les eleccions municipals.

Encara que algú poguera pensar que queda lleig que ho diga una persona com el que subscriu este blog (que és un partidari declarat d'esta formació política), es tracta, sense dubte, d'una de les millors llistes que es presenten a les properes eleccions autonòmiques i municipals (per no dir la millor).

Una llista formada per gent del poble, de diferents edats, però amb presència majoritària de gent jove, encara que amb prou experiència professional, junt amb altres persones no tan jovens, però amb moltes ganes de treballar de valent pel seu poble. Tots ells tenen una àmplia formació, la majoria amb carreres universitàries, procedents de diversos camps profesionals: la industria, l'agricultura, la cultura, l'ensenyament, l'advocacia, els mitjans de comunicació audio-visuals, etc.

Tots tenen una cosa molt important en comú, que no necessiten dedicar-se a la política per a guanyar-se la vida. Tots són professionals de reconegut prestigi a diferents camps professionals que han decidit donar suport a esta opció política perquè creuen en les idees del valencianisme progressista i ho fan d'una manera absolutament desinteressada, llevant-se hores del seu temps lliure, sense obtindre res a canvi, a banda de la satisfacció de treballar pel seu poble i el benestar i la qualitat de vida dels seus habitants.

Per això pense que es mereixen el recolzament dels ciutadans i ciutadanes de Catarroja per a que, amb el seu vot, traguen un bon resultat electoral que els permetrà ser decisius a l'hora de formar el pròxim govern municipal de Catarroja i d'eixa manera dur a terme les polítiques valencianistes, ecologistes i de progrés que porten al seu programa electoral, amb propostes concretes que inclouen moltes solucions als principals problemes que afecten als ciutadans i ciutadanes que vivim a este poble.

Este dijous vos esperem a tots i totes, a les huit menys quart a la Casa de la Cultura de Catarroja, allí ens vorem i podrem gaudir de les cançons de Miquel Gil que estarà present a l'acte per a recolzar la candidatura. No podeu faltar.

2 comentaris:

malvadocaravel ha dit...

Bona llista, teniu clar que podeu ser la clau en l´ajuntament de Catarroja?
Jesús no te rés que demostrar la seua trajectòria l´avala
Jo no vos desitje sort, vos demane que seguiu treballant, no vos fa falta més

David ha dit...

Moltes gràcies pel teu comentari, Malvadocaravel.

La veritat és que el Bloc - Compromís presenta una llista d'autèntic luxe al nostre poble.
Estan molt il·lusionats en traure un bon resultat, si el trauen i són la clau per a la formació del pròxim govern municipal, esperem estar a l'altura de les expectacions dels votants.

Som conscients que la gent està cansada de la forma de fer politica del PP i PSOE, els ciutadans volen vore una manera diferent de fer política, més honesta i eficient en la gestió, més participativa, més democràtica, etc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...